Lori Surat Khabar Lama

23 Februari 2011

Suis yang Mana Satu?


Salam dan hai

kat rumah ibu, masalah ni selalu ada. Masalah nak tutup suis komputer, tertutup suis tv. nak pasang suis internet, terpasang suis printer.

Semuanya pasal kongsi sumber elektrik tapi tak dilabel.

Bila jumpa gambar dibawah ni, terus --AHAA!!! boleh praktikkan nanti kat rumah sendiri

4 ulasan:

Puan T berkata...

ah ha! ada satu g cara yg aku salu wat, kalo let say kepala suiz ko jenis besar, lekatkanlah sticker kecik2 tu, then tulis kepala suiz tu apekah dia.

gurlarroche berkata...

menariks juga idea ko dan puat T ;)

reentartnenas berkata...

aku lekat sticker! aku xdok umah parents aku, jadi mmg slalu lupa, pastu kena marah pasal lupa!

ChibimarukO berkata...

ahaaa good idea!