Lori Surat Khabar Lama

25 Mac 2013

Daripada A sampai Z

Salam dan hai

Post ni tak perlukan teks panjang-panjang pun pasal satu gambar di bawah ni, dah dapat berikan kita idea dan teknik nak susun atur dan kemaskini, bukan sekadar rumah, tapi kehidupan di laman sosial juga

Selamat mempraktikkannya..!

Nota: save gambar dan buka semula di komputer pakai window viewer ke, kemudian zoom kan sampai nampak semuanya




3 ulasan:

Fizah berkata...

hoho dah try,,tp bila zoom pecah la xora..huhu..ke gane?

ryyhan kamarudin berkata...

sama cam fizah xdapat nk tgk pakai window viewer tapi zoom in pecah..ayayay

Fizah berkata...

nak ajak sifu xora join GA kalu sudi

http://susunatursioca.blogspot.com/2013/03/miniature-cute-watch-giveaway.html

;)