Lori Surat Khabar Lama

15 Mac 2013

Cuci Mata

Salam dan hai

Memandangkan rumah sendiri belum ada aktiviti deko dan susun atur dalam waktu terdekat, jadi saya pun rajinkan diri mencari idea-idea yang cantik dan praktikal kat pinterest. Bila dah jumpa, rasa nak letak pulak dalam blog, untuk dikongsi

Macam idea gunakan meja yang berasingan digabungkan menjadi coffee table di ruang tamu



Signage macam ni







.. dan gabungan warna biru-hijau pun, cantik juga






Bila la boleh mula kemas-kemas rumah semula. Rindu nak menyusun atur rumah

6 ulasan:

~Leyyatasha~ berkata...

cantik susun atur &warna bg 1st pic tu.

Cik Puan Tqah berkata...

xora.. cntik.. hihi.. sofa tqah kale ijau..kabinet tv warna kayu..rumah sewa tqah tu pelik..nk deko pon jd pelik.. kene de perabot lg kot..br nmpk cntik.. tp rumah sewa kan.. mls nk beli brg byk..tu pon brg tqah ng hubby mmg bykk

ain shahrulazri berkata...

salam hye xora,
saya sgt sukakan blog xora krn byk m'beri inspirasi. Just nk bg cadagan, boleh x klu xora tulis blog mengenai " Rutin Memasak Sebagai Seorang Ibu dan Isteri" sebelum ni rutin memasak sebagai seorang isteri je kan. harap dipertimbangkan. Terima Kasih

Fizah berkata...

teramat suka gambar yg first tu! very the cozy!..;)

Aty_Fared berkata...

Aku ngah pening tngok umah sndiri br pindsh nih weyyhh...aku susun kat sini..kat situ berterabur..haaiihh..

Eeashh..tetibe pekenan frame pepel besar gambar fes tu...

Xora berkata...

Ley, Fizah: pilihan korang berdua sama :)

Cik pn Tqah: cantek kan. tapi kadang2 terpikir, adakah lighting gambar menjadikannya lebih cantek??
Ain: Ain, saya memang nak sangat tulis topik ni. Dulu penah sentuh sikit, tapi lepas bersalin dah tak tulis. mas apregie tu tulis. Erm cadangan yg bagus ni. Akan saya usahakan.
Aty: aku stalk blog ko nak tengok rumah baru heheh