Lori Surat Khabar Lama

20 Mac 2014

Iman yang Kedua

Salam dan hai


6 bulan = setengah tahun blog ni tak update. Kira ok la daripada blog lagi satu; diaterimanikahnya; ada hampir setahun kot takde dikemas kini.

Cliche, tapi tu la kebenaran = Sibuk.

sibuk dengan kehidupan realiti sampai tak sempat nak kemaskini post langsung... Atau mungkin saya memilih untuk menguruskan kehidupan realiti dan ketepikan kehidupan di alam maya. Erm, rasanya ayat kedua tu lebih tepat. 

Kena letak gambar menerangkan keadaan





Tapi tu gambar lama. 


Baby dah keluar pun.


Tapi tu pun gambar lama. Baby dah boleh meniarap.

DOB: 15 Disember 2013; Berat: 3.6kg
Kali ni kasi nama yang senang sikit untuk adiknya. Dyzhwar dulu, orang susah nak sebut dan ingat.Untuk adiknya, kasi nama mudah sikit; Zaeym Umair Iman. 

Dua-dua bujang, jadi senang nak pisahkan bilik dan sekarang diorang dah jadi room mates pun




Mungkin post akan datang boleh cerita tentang katil double decker ni.


Atau perubahan bilik permainan Imans.


Rasanya label tulis Perkembangan: Bilik Tidur Dyzhwar kena ubah kepada Perkembangan: Bilik Tidur Imans

Pasrah seorang adik


Sehingga saya sempat menulis lagi..







12 ulasan:

cikTari berkata...

Tahniah Xora!

Dah agak dah misteri kehilangan Xora ni mesti sebab kewujudan yang no 2 :)

Mama Lynd berkata...

Miss you..
Patut la diam sediam diam diam..
Rupanya ada hasil lagi besar..

Aty_Fared berkata...

sudah ku agak dah xoraaaaaa.....
heheh..

neway...tahniah....
n welkem back... ;)

Fizah berkata...

laci kat tangga katil tu functional or deco je tu xora? brp rm katil ni?

-tahniah baby baru- =)

Xora berkata...

salam ladies.. ye dah selamat bekerja pun saya. ni baby masih kecil, belum tahu bergaduh dengan abgnya, mudah sikit. nanti2 tak tau la.. Fizah, laci kat tangga tu memang ada fungsinya utk simpan barang-barang. fizah boleh review harga katil tu dan perabot2 lain kat laman snoozeland ni
http://www.snoozeland.com.my/index.php?route=common/home

deq su berkata...

Alhamdullilah.. Tahniah

mingming berkata...

tahniah awakkkk!

rajin2 la tulissss...winduuuu nak baca. hihi

My SouL and My HearT berkata...

Tahniah xora..

Sal share bilik tu, Dyzhwar tak lenyek si adik ke?

ryyhan kamarudin berkata...

congrats xora...boleh jangka senyap tu kenapa :)

IamAin berkata...

tahniah xora
alhamdulillahhh..

Balqis berkata...

congrats xora..
alhamdulillah ..welcome back!!!

Maya Norhawati berkata...

tahniah..