Lori Surat Khabar Lama

27 Disember 2010

Yang Murah, Kami Ambil

Salam dan hai

Jumaat lepas, D sempat bawa apek cina kat seri kembangan tu ukur gate. Masa kami dapatkan quotation {
Post} kat dia dulu, dia kasi 3.1K, murah la banding melayu lagi sorang tu. Tapi lepas dia dah datang ukur betul-betul, mencanak harga sampai 4K.

Memandangkan saya tiada ditempat kejadian, maka saya tak tahu apa reaksi saya akan buat pada waktu tu.

Terus D pergi jumpa mamat yang bagi paling murah tu, 2.7 K kalau tak silap. Tapi masih belum ada apa-apa perjanjian dan kerja dilakukan pasal masih menunggu pihak pemaju baiki kerosakan yang D dah laporkan dulu {
Post}

Merancang duduk rumah sendiri 5 juta kali ganda lebih rumit banding uruskan majlis kahwin sendiri rupanya.


1 ulasan:

saya berkata...

boleh x kasi contact number gril murah tu..

ada tgk gambar dlm blog ni, ruang laundry awak tu, gril yg ada tu mmg pemaju dah bagi siap2 atau awak pasang sendiri? sbb saya pun ada plan nak buat wet kitchen + laundry pakai gril half tutup mcm tu. atau mungkin pasang dinding separuh + gril. tgk budget=)

2.7k ni, masuk gril kat laundry tu x?