Lori Surat Khabar Lama

27 Mei 2011

Wall Sticker

Salam dan hai

Memandangkan D membangkang usul untuk menjalankan sebarang aktiviti mengecat rumah dalam apa bentuk sekalipun, adakah dia akan setuju ye kalau saya nak macam ni untuk letak kat dapur?



Stylo~

2 ulasan:

aTy _faRed~ berkata...

wall deco macam ni memang cantik..tapi saye rase tak tahan lame...[tak pasti] tapi sebab pernah try jugak dulu.. lagi problem biler nak tanggalkan..sebab cat asal dinding tu akan terkopek same biler kite tarik..[walau dalam keadaan berhati2] :)

ChibimarukO berkata...

mmg style lah!